Zuka12 dilek190 şaka gibisiniz … kesin kız yok kesin erkek.. saçma postlar açmayın bunu doktor bılır uzmanı bile yanılıyor bu işin
dilek190 Zuka12 ay sende şqka gibisin bendee uu millet kız erkek dedi diye havalara uçuyorum şuan maksat eğlence tahmin yani ne var bunda herseye bi laf eden biri çıkar hayatta 😅
Zuka12 dilek190 yani saçma buldum sürekli herkes paylaşıyor ne alaka bunun bir uzmanı var o bile yanılıyor yani zaten iki seçenek var çokta kafa karıştırmaya gerek yok
Havin49_ dilek190 6 haftalık bebeğe de tahmin edilmez daha kese içinde bebek mercimek tanesi kadar yok
dilek190 Havin49_ ay kes bee burda ahkammi kesiyosunuz yazmayın cokta umursamayın sizin icinmi atiyorum tahminde bulunan bulunuyo sizene arkadaşım çattık tövbee
dilek190 dilek190 kızlar maksat eğlenmek ve heyecanlanmak yani bunun içine eden arkadaşlar yorum yapmasın lütfen o kadar paylaşım yaptım hic denk gelmedim bunda söyledigim halde iki kisi üst üste 😅
dilek190 Zuka12 orası öyle biliyoruz heralde kız derler erkek çıkar erkek derler kız çıkar ama maksat biraz eglenmek heyecan olusturmak bu kadar tepki neden .