NurAyse_nur 34+3 ten merhabalar 🫡 doktora göre 35 🙄 yarın kontrolümüz var bakalım neler diyecek zor bekledim diyebilirim sürekli birşeylerle oyaladım durdum kendimi 😍😇 sizde durumlar nasılll
Gamzeahmet123 NurAyse_nur benim de normal de kontrol günüm bugündü 30+2 ama salı günü gitmek istedim belki zaman çabuk geçer diye 31+2 olucak
donmez685 NurAyse_nur ayy benimde çok sabırsızlanıyorum en son 32. Haftada gitmiştim şimdi 35 olduk çok merak ediyorum kaç gram almış 🤔🫣
Ehjfjsjs NurAyse_nur bnmde randevu var 33+0 olduk en son 29 da gittim yüzünü gostermemisti prenses baklm bugün neler bekliyor bizi 😁🤗
NurAyse_nur Gamzeahmet123 son zamanlar niyeyse zaman geçmiyor ekim ayına gelene kadar sanki 1 sene gecti gibi hissediyorum 😃
S-nur1 Bizimde cumartesi 34+3 oluyoruz doktora göre 1,5 hafta önde bakalım neler olmuş 3 haftadır görmüyorum 🥹❤️
NurAyse_nur S-nur1 ya benm doktorum farklı hesaplıyor anlam veremedım mesela sımdi 34 haftadasın ya onu 35. Haftayı doldurdugun için 35 hafta diye sayıyor direk 😁 yani bi yandan dogru bi yandan saçma geliyor bana gelişime göre haftasında dedi ama bakalım bu sefer ne dicek
Gamzeahmet123 NurAyse_nur yaaa lütfen öyle demeyin 😅bu zamana kadar zar zor sabrederek geldim hep 30 haftadan sonra çabuk geçiyor dediler kendimi öyle motive ettim 🥲
NurAyse_nur donmez685 bende merak ediyorum ya benm oğlum 2830 gr dogmuştu kızım 3610 en azından diyorum bu da 3 veya 3.5 olsun biraz toplasın kendini zayıf bebiş bakımı vok hassas oluyo 😊 heyecan dorukta saat 4 te gidicm inşallah
NurAyse_nur Gamzeahmet123 valla bacım bana geçmiyo seni bilmem oyalanacak bir sürü seyim olmasına ragmen gün sayıyorum 😁
Gamzeahmet123 NurAyse_nur sırf çabuk geçsin diye ben ağırlaşırsın yapamazsın demelerine rağmen ev temizliği bebek alışverişi hepsini sona bıraktım 🥲🥲
NurAyse_nur Gamzeahmet123 bende hala aktif kalmaya calısıyorum canm sıkılmasın diye yürüyüp magazaları geziyorum gezdikçe harcıyorum 😁 kız sonda zor olur alışveriş
NurAyse_nur Gamzeahmet123 cok bekleme yap alışverişini hazırla cantanı ne olacagı belli olmaz Allah korusun erken dogum vs. Olsa napacaksın her ihtimali düşün ben 2 dogumumda da cantamı erken hazırladım hep her hamilelik farklı oluyor oglumda aniden nişanım gelmişti çok canın sıkılırsa cantayı acar bir daha dizersin 😆
Gamzeahmet123 NurAyse_nur evet salı günü kontrol sonrası alışverişi yapıp çantamı hazırlicam planlı sezaryen istiyorum ama dediğin gibi canım doğum bu ne olur ne olmaz
NurAyse_nur Gamzeahmet123 kesinlikle bak 2. Yi de sezeryan oldum ama günüm verilmişken 2 gün önceden gelmişti nişanım hayat sasırtıyor 😊 yada bebiş şaşırtıyor hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
NurAyse_nur Ehjfjsjs ayy hadi güzel haberlerle bu hafta biz cok net gördük hatta fotografını da aldık en som gittiğimizde eliyle yüzünü kapatıyodu yavrucum rahatsız oldu heralde inşallah sizde güzel haberler alırsınız
Ehjfjsjs NurAyse_nur çok teşekkür ederim canım bizimki 3 dür yüzünü kapatıyor ya bugün de ayakları yuzundeydi nasıl becerdiyse😁😁
NurAyse_nur Ehjfjsjs hahahaha az kaldı yakında sende ona yaparsın emmek istedigi zaman bi verirsin bi vermezsin 😄😄