Busradoga Duygucesur ekimin son haftası 2. Sez. Olucam bende korkuyorum 😀 sanırım tek korkum uyuşmayıp hissedersem diye ilkinde de sadece bundan korkmuştum hiçbişe hissetmemiştim hmarım bundada bişe hissetmem amelşyat anında :(
Duygucesur zezeeyyy Heyecanlanıyorum kalbim çarpıyor o da nabzımı yükseltiyor korkuyorum spinalden dönerler genele diye bu yüzden nasıl sakin kalacağımı da bilmiyorum.🥹
eszeyb3 2.sezeryanım sonrası ilkine nazaran ağrım çok çok düşüktü ve daha kolay ayaklandım hiç korktuğum gibi olmamıştı ki canım çok tatlıdır .Aralık başında 3.kez sezaryen olacağım umarım yine kolay olur
Duygucesur eszeyb3 Ay inşallah herkes 2. daha kolay olur diyor ama bilmiyorum sağlıkla kavuşalım hepimiz.😌
Busradoga Duygucesur ben çok korktupumu söyledim sakinleştirci yaptılar galiba çünkğ sarhoş gibiydim yani ya spinal in etkisi yada gerçekten azcık sakinleştirici yapıyorlar bilemiyorum oradaki herşeyi duyuyom ama sanki orda değilim gibiydi sarhoş gibiydim 😀
Hnmli Ben 🙌 benimde bu ay sonuna dopru olacak Allah’ın izniyle ikinci Sezeryan aslında korku da değil de değişik hiso iğne anı falan.. canımda çok tatlı ya
Busradoga Duygucesur anladım bebek cıkınca yapıyoruz demişler ya ona şaşırdım o yüzden sordum devletmiydi diye çünkü devletin işleyisi farklı sondayı bile uyuşmadan takıyorlar. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah