hasretakkus sancisi başlayan annelere dogumakadar sumessible yessarah die sayıklamlrni tvsye edrim bn yardmni gordum
DlstM hasretakkus ya bişi sorucm dr lar catı muayenesi yapmıyo doğuma karar verirkn uygun değilse ndn söylemiyone tahmini bebeğin kilosu da belli aşşağı yukarı neden okdr kesi atılıyo
hasretakkus DlstM ben ozelden devkete gectim ebe acikligima bakti sonra aa dur catin uygunmu degilmi ona bakiyim dedi bakti tam uygun dedi ben ıkınamdim cocuk strse grdi dedi sacı gorunuo dedi ole kaldı onlarda kesmek zorunda klıp karnima coktuler
Srfn11 hasretakkus Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun 🙏🏻 En korktugum sey dikisti sizinde dikisiniz fazlaymis neden fazla acababebekmi buyuktu 🙄
hasretakkus Srfn11 bebek buyuk degildi ben ıkınamdim dikişten korkmyn bence olcak seyler zten bunlar dikissz dogum yapan cok az kadın vardir suan biraz makata yakin yerde agrim var onun haricinde idrar yparkn ufak bi yanma okadar
Derya09 Srfn11 damar yolundan ilaçla veriyolar değil mi suni sancıyı dozunu ayarlaya ayarlaya mı oluyor anlatır mısınız bana ? Tahminim bana da yatış verip sizin gibi yapacakları. Çünkü bebiş gelmiyor kendiliğinden
Deryassssssss hasretakkus geçmiş olsun guzelım yası uzun olsun ınsallah allah annelı babalı büyütsün allah uzun omurler versın
Superisii hasretakkus geçmiş olsun önceki muayeneleriniz için de farabiye mi gidiyordunuz? Doktorunuz kimdi?
Mehtapsato hasretakkus rabbim size bagislasin inslh saglikla ve sihatle buyutun omru uzun ve guzel olsun