Ruruu Bebegime kavusacagim icin cok heyecanliyim bir yandan da artik onu karnimda hissetmeyecegim icin uzuluyorum 3. trimester beni asiri asiri duygusal yapti 🥹🥹🥹🥹🥹
visnelicheescake Ruruu Kolay mı kuzum 9 ay aynı bedende bir bütün olmak🥹 sonradan ayrılmak ama o da çok güzel biliyor musun huzurda oluyorsun belki çok zor ben de başta çok koydu ama sonradan iyi ki yanımda dedim😍
aybalasmom Ruruu zaman yaklaştıkça bende de oluyor. Her hareketinde duygusallaşıyorum. Video fotoğraf çekiyorum bol bol, Onunla konuşuyorum. Sağlıkla kucağımızda olacağı günlere çok az kaldı. Onun da ayrı güzelliği vardır🥹
Ruruu visnelicheescake kucaginda olmasi elini tutmak koklamak bambaska duygulardir eminim ilk bebegim ama gercekten uzuluyor insan su an icimde hareket etmesi cok hosuma gidiyor iste annelik 🥹🥹🤷♀️
visnelicheescake Ruruu Benim de ilk kızımda öyleydi hatta doğum yapınca kimseye vermedim bir süre paylasmadim yani çünkü dokuz ay o nu sen taşıyorsun ve birisi ile onu paylasmak zoruna gidiyor 🥹 ben ikinci bebeğime hamileyimm sağlıkla doguralim