meryys Kızlar selamlar, Tek, çift yumurta ikizi olup olmadığı ne zaman belli olur? Ben Tek kesedeler sanıyordum doktorumuz şimdilik ayrı kesedeler dedi yani ayrı 2 plesanta mi olacak
Havin49_ meryys ilk muayene de belli oluyo çift kese oluyor tek yumurtalar daha geç görünüyor aynı kese de olduğu için ilk muayene de belli olmaya bilir ama çift yumurta her türlü belli çünkü iki kese ilk muayanem 6+3 teydi doktor ikiz bebek dedi çünkü iki keseydi
meryys Havin49_ Bizim 3. Muayenede 7+1de lekelenme ile gittim öyle belli oldu ama anlamadım doktorumuz neden farklı dedi acaba. Tek kese daha riskliymis sanırım benim haziranda 12 haftalık kaybim var bir korku ordan vardı şimdi bide bu korku yüklendi 😟 perinatolojiye gidiyorum birde
Havin49_ meryys bende de bir bebekte gelişim geriliği var bende perinotoloji riskli gebelik bölümüne gidiyorum evet cnm malesef tek yumurta ikizi daha riskli
Havin49_ meryys allahtan umut kesilmez dua ve sabırla bekliycez Rabbşm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah