hemsiremoms Kızlar 2li test yaptırdm bugün doktora gittm ve bana fetal DNA yaptirmami istedi biyokimyasal trisomi yüksek çıktığı icin ama ben çok araştırdım önemli olan kombine ve oda düşük çıkmış ve genel olarak risk düşük çıkmış sizde sonucum nasl fetal DNA gerek var mı genel herşey iyi https://mutluresim.com/image/IMG-20251002-195435.XrKcZM
ru_a6 Bence iyi çıkmış bu doktorlar neden her ikili tarama yaptırana fetal DNA öneriyor bir kazançlarımı var anlamıyorum
hemsiremoms ru_a6 dimi bencede yani boş boşuna stres yaptırıyorlar şimdi ben biliyorum temiz çıktığını ama onun ağzından duymadığım için stres yapıyorum 😔
ru_a6 hemsiremoms Banada orta riskli dediler çok moralimi bozdular fetal DNA yaptıracak gücümde yok temennim sağlıklı doğması ama burda görüyorumki herkese riskli diyorlar
hemsiremoms ru_a6 bence moralimizi bozmayalım Allah’ın iziniyle sağ Salim kucağımıza alacağız çocuklarımızı hem daha detaylı ultrason var kesin birşey varsa ordada çıkar bı şekilde
hemsiremoms ru_a6 evet çok fazla fetal DNA testi görüyorum ve pahalı bir işlem acaba bilerek mi yapiyorlar diye bende düşünmüyor degilm
powerpuffgirlss ru_a6 evet cidden maddi olarak fazla ve herkes yaptiriyo su an test yaptirmadim yaptirsammi bilmiyorum
hemsiremoms powerpuffgirlss eğer yüksek riskliyseniz yaptırın ama bnce orta ve düşük riskliler yaptırmasi için bir mecburiyeti yok çünkü detaylı ultrasonda az çok birşeyler belli eğer onda bir sıkıntı çıkarsa ozaman yaptırırız diye düşünüyorum
powerpuffgirlss hemsiremoms daha hicbir test yapilmadi 11. Haftaya giricem bu gittigimde soyleyecek herhalde
GSA7 2 li testin güvenilirliği %80-85 lerde iken fetal dna %99 kesin bilgi veriyor eğer şüphelendiği bir şey varsa dr bunu yaptırmanı önerir tabiki ayrıca şirketlerle kendiniz konuşup anlaşıyorsunuz dr un bir karı yok aslında