Berra16 13 haftalık cinsiyetimiz belli oldu ve Çin, Rus ne takvim varsa hepsini çürüttük en çok da ye ekşiyi çıkar Ayşe yi iddiası çürüdü hepsi kız gösterirken sonuç erkek oldu üç ay boyunca deli gibi ekşi yedim ve tatlıdan tiksindim
Svmslbr Berra16 benimde aynısıydı sadece eksi acı yedim hiç bir şekilde canım tatlı çekmedi ve sonuç erkek 🥰🥰👶
Yurdanur Berra16 bende aynıydım 4. Aydan sonra aşırı bi tatlı düşkünlüğü beşladı şimdi sabah kalkınca çikolata falan yiyorum 😀
Papatyapapatya Berra16 takvimlerde bende inanmiyorum...yeme içme durumunada...bizim gelin 9ay ekşi yedi.çocuk erkek...sonra cinsiyyet göstermedi her kes kız dedi 7aylıkken gösterdi kendini sonuç erkek😂...Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsin❤
Berra16 YncErz mide bulantı ve kusmayla geçti 10 haftaya kadar meyve çok aşerdim hayatımda hiç yemediğim kadar kivi yedim😄foto nasıl yükleniyor bilmiyorum🤷🏻♀️
YncErz Berra16 goggle girip hızlı resim yazıp ordan dosya yükle işaretine tıklayıp galeriden resmi seçip alttan da çıkan yazıyı kopyalayıp sayfaya yapıştırabılirsiniz
deletedmom832 Berra16 bende aynıyım hala daha tatlı yiyemiyorum 🤭 ikili testte erkeğe benziyor demişti kontrolde bakalım bizim ki ne 🤔🤔
Jasmine3 Berra16 aynısı oldu banada canım benim de 2. Oğlusum yolda bizde 13+1 de öğrendik çin takvimine gore kızdı herkes yüzüme kızın olacak diyordu ama erkek olacak kısmetse
deletedmom832 Berra16 devlette yapılıyor ikili test bende çok niyetli değildim yaptırmaya sırf cinsiyet tahmini icin yaptırdık 🤭özel hastaneye gittiğim icin ücretli 350 tl vermiştim 🤗
Zeymuh Ben 3 cü hamileyim 1 kız bir oglum var .22 haftalık hamileyim 3 de de ekşi aşeriyordum tatlı istemiyorum