deniz_45 Tek kişilik odaya denk gelirsem eşim kalsın istiyorum müsade ederler mi kocaelideyim bu arada
zehraulger3838 deniz_45 hayır almiyolar görüş saatinde bile 10 15 di anca duruyo oda odadan çıkmamak şartıyla bayanlar yürümeye çıkarken rahat edmeez diye almiyolar erkek
Havin49_ deniz_45 benim bildiğim heryerde çift kişi kalıyor odada bin de bir tek kişi oluyor erkeklere ben izin verildiğini hiç görmedim devlet de
Aaaa9698 deniz_45 bende Kocaeli şehir haatensşnde kaldım 1 haftadan fazla yanımda kalıcak kimsenin olmadığını söyleyince eşşmden başka kimse kalamaz diyince tek kişilik odada kaldım eşimle birşey demediler
zehraulger3838 deniz_45 bende çok istedim eşimin olmasını ama maalesef almadılar bide ben görüş saatinden sonra doğum yaptım yalvar yakar zar zor ikna ettik bebeği görsün diye 10 dk durdu durmadı güvenlik hemen geldi bayanlar dışarı cikiyolar nolur zor durumda kalıyorum çıkın diye
deniz_45 Havin49_ bi tanıdığım geçen doğum yaptı tek kişilikti çok temizdi güzeldi oda dedi yigenimde aynı şekilde
Havin49_ deniz_45 benimde oda temizdi ama iki kişilikti ztn 1 gün kaldık çok önemli değil benim için ben eşimi istemediğim için sorun olmadı
deniz_45 Havin49_ sezeryan olacağım için 2 gün kalıcam büyük ihtimal tek olursa daha rahat olur bence eşimi isteme sebebimde ailem uzakta ya kaynanam kslıcak oda çok yaşlı yada görümcem ondan sebep eşim kalsın diye düşündüm
Havin49_ deniz_45 ben normal yaptım oğlumda sezeryan olcak yine eşimi istemiyorum çünkü eşim evet kucağını alır sever çok ilgilidir çünkü bi oğlum daha var alt değiştirmeyi fln bilmiyor ben ya annemi yada eltimlerdem birini götürecek oğlumuzda görümceme bırakıcam eşim iş çıkışı gelip görür
nurcaneroll Geçen şehir hastanede bir tanıdığımız ameliyat oldu kist aldırdı doğum yapanlarla aynı katta kaldı tek kişilik odada refakatçi olarak eşi durdu
miniminibiri Yanımda kalacak kimse yok diyince burda müsade ediyolarmış öyle duymuştum, kızım var ona annem bakacağı için o kalamaz bende eşimin kalmasını isteyeceğim
miniminibiri deniz_45 Evet inşallah müsade ederler hatta burda çoğunluk eş kalıyormuş doğum yapan biri yazmıştı
deniz_45 mirababy03 ben sezeryan olucam da yarın gün almaya gidicem nasipse sistem nasıl orda bilgi verebilirmisiniz biraz