Nrdnkrts Aysenur_6101 o süreci yaşamış biri olarak size bol.su içmeyi ve yürüyüş yapmayı tavsiye ederim yumurtalar güzel büyüsün ve çok olsun diye
Aysenur_6101 Nrdnkrts 10000 adıma tamamlıyorum günlük ve elimden geldiği kadar su içiyorum tek sıkıntı sigara kullanan biriydim dayanamadğım yerde içiyorum o kötü ama işte elimde değil
Aysenur_6101 mom28_ d vitamini ve b12 kullanıyorum onun dışında birşey önermedi Omega takviyesini alsam şimdş faydasını görür müyüm acaba tedaviye başladım ya
Aysenur_6101 mom28_ ben zaten uzun zamandır başka ilaç kullanmayı bırakmıştım yumurtlamaya engel oluyor diye
Aysenur_6101 Atyonlugra ay çok sevindim adına ben 2 iğne vuruluyorum pazar pazartesi de 3 Salı günü kontrolüm var 🥰🙏🏻🌸 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Aysenur_6101 betulmommy yapmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar iğne saati dışında düşünmemeye çalışıyorum umarım Rabbim nasip eder, sizde dua edin bize olur mu 🙏🏻
Nur67 Aysenur_6101 yok hayır sanırım amh çok düşük olanlara ilk ilaçla tepki verip vermediğine bakıyorlar
Nrdnkrts Aysenur_6101 sigara da bi faktör ama nice içenlerin oluyor ne biliyim ya Allah hayırlısını versin emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah