Bumah Seffaf sarim tirak yogun akinti sumuksu yapisi var bu nisan olabilir mi illa pembe mi gelmek zorunda 38+6 dayim
minismom Bumah onun devamı nisan canım bana ebe onu nisandan saymıyoruz demisti ama burda okuduguma gore kimi ebe onada nisan diyomus
Herseydenbiktim Bumah Ay aşkım bazen burada okuduğumda dedigin gibi de olabiliyormuş, hadi güzel haberlerini bekliyoruzzz🐣
minismom Bumah benimde bi kac gun oyle sarımtırak geldi afedersin balgam gibi kıvamlı sonrasında nisan geldi oda pembemsiydi
minismom Bumah kız ezgersizin tam tarihi aklımda yok ama ya aksamına ya sabahına nisanım geldi 😂 nisanın fotosunu cekmistim o cok iyi aklımda 14 ocakta nisan geldi 18 ocakta suyum geldi doguma gittim 😂 2.5 sene oldu her tarihi gunu aklımda tutamam 😂
Herseydenbiktim Bumah Ayy bende 15 gun oldu doğum yapalı sabahına gittim acilden alttan muane ettiler akşamına nisanim gelmişti elim ayağım titriyordu giderken 😂😂
Bumah Herseydenbiktim ayy darisi basima insallah 🙏 allah saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin 🥰♥️