aysegulllllllllll2727 seher_edz hamilesin benmde ilk gebeliğin de böyle olmuştu doktora gittim beş haftalık hamile olduğumu öğrendim
Edasude seher_edz yumurtlama zamanına denk gelmiş olması lazım ama nasıl oldu acaba birkaç günlük sperm mi tutundu ki 🥲
seher_edz Edasude valla bilmiyorum canım hatta bu ay regl olduğumda direk obulasyom testi alacaktım trendyoldan sepetime kadar ekledim 9 aydır negatif gördüğüm için rabbim herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin inşallah
Cimcime30 seher_edz heyecanına kurban olayım Rabbım bana da bu gözyaslarını nasıp etsın heyecandan ağlayacağım günü gözün aydın cnm hayırlı olsun kanda da cıkae
seher_edz Cimcime30 kurban olduğum rabbim en yakın zamanda size de hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah inşallah 😙😙
Bir1kelebek seher_edz canım seni görmüştüm önceden bence gebesin 😍😍😍 hayırlı olsun sağlıkla kavuş neler yaptın bu ay söyle bakalım ovü testi kullandın mı 🥹🥹🥹
seher_edz Bir1kelebek rabbim nasip etsin canımmm hiç bir şey yapmadım hatta ovu testi almayı düşünüyordum bu reglim bittiğinde 🥲🥲
GSA7 seher_edz tebrikler canımm şu an bebek görünmez kese görünmez çok erken 1-2 hafta sonra git kadın doğuma yarın sağlık ocağında kan ver bence