mervesdoruk 4 haftalık keseyi gördüm 5 haftalık kalp atısını duydum Şuan 7 haftadayım bir daha nezaman geliceğimi söylemedi devlet hastanesine gidiyorum kaçıncı haftada bidaha gidecem şuanlık bir sıkıntı sorun yok
aybalasmom mervesdoruk 4 haftada bir çağırıyorlar bi sorun olmadığı sürece. Bi sorundan bahsetmediyse 4 hafta sonra gidin
zehraulger3838 mervesdoruk 1 ay sonra gitmelisin ilk 3 ay aylık orta 3 ay da 2 haftada bir son üç aydada her hafta nar cekerler
bingaling562 mervesdoruk maşallah ne güzel erkenden öğrenmişsiniz her şeyi. Bana doktorum 1 ay sonra gel dedi. Sizin de 1 ay sonrası uygun olur herhalde
peroksizom mervesdoruk ben 4 den sonra 8 de gördüm 12 de ikili taramaya gittim 14 de kendi doktorum çağırdı
ipek63yldz_ zehraulger3838 Son haftalardayız 34+6 doktor agrın olmadımı gelme dedi oda erken dogum riskimiz var ve özel takipliyim gelmek istersen her hafta gel ama sancın agrın yoksa istedigin zaman gel ama ilaçlarını aksatma dedi
zehraulger3838 ipek63yldz_ ozel olduğu için mi ki diycem ama diğer iki gebeligimde özelde oldum her ghafta gel demisti doktor ben o zaman ilçede yaşıyordum haftalık kontrolleri ordaki devlette yaptım doğumdan 1 hafta fln evvel özele gitmiştim ama büyük ihtimalle 36 haftadan fln sonra çağırır seni doktor nst için çünkü o zamanlar sancı için nst ye bakarlar
mervesdoruk bingaling562 ay evet bunda çok erken gördüm ilk hamilelikde keseyide kalp atısınıda 8 haftada görmüştük
[silindi] mervesdoruk bizde 7. Haftadayız bugün kontrole gittik. Doktorum bir daha 3 hafta sonra çağırdı beni.
Havin49_ mervesdoruk ayda 1 kere yeterli gebeliğinizde bi problem yoksa ztn sıkıntı varsa doktorlar çağırıyor
Ruuveeyydaa mervesdoruk evet hamileyim diye bildirmek gerekiyor hamilelikte 3 kere kontrole gidiceksin sonrasında da bebeğin mesela aylık senelik aşıları oluyor ya onları da sağlık ocağında yaptırıyosun ordan takip ediyolar.
nilsumm mervesdoruk Bencede canım cinsiyetinide doktor tahminde bulunur o zaman ama Allah korusun kanaman kasık agrın bel agrın olursa git hemen 🫶