ESLEM16 FatmaArsyrkl 33+3 den selamlar. 🌸🩷hersey yolunda ama ilk doğumdan farklı olarak. Alt kısımda baskı hissi cok oluyor.
Cerenerc FatmaArsyrkl yok demedi rahim ağzı uzunluğunu ölçtü normal dedi ayakları aşada olduğu için hissediyorsundur dedi size dedi mi peki
FatmaArsyrkl Cerenerc evet bana da alltan muayene ile baktı bi sıkıntı yok dedi baş ağaıda olduğu için bu baskıyı hissediyorsun dedi normal dedi yani ama işte insan tedirgin oluyor birde ilk gebeliğim 😌
G3434 FatmaArsyrkl 30+1 artık ayakta durunca kasık ağrım oluyor doğum yapıp rahatlamak istiyorum mm🥹🤭
ebru1661 FatmaArsyrkl benimde baş aşağıda çok baskı hissediyorum arada oluyor sürekli değil bazen vurup geçiyor sizinde öyle mi bugün çok tedirgin oldum
Oluyorumanlsana senem0987 evet çok heyecanlıyım 🥹❤️ilk bebişim kız bu 11 hafta nasıl geçecek kaç kilo aldın bide kaç kilosun
demirrleydi_ FatmaArsyrkl 34+4 günler geçmiyor her gün aynı terane devam ediyor uyku uyuyamıyorum ama aynı zamanda çok uykum var 😂 kısır döngü içindeyim
Nrdnkrts FatmaArsyrkl sanki daha geçen 30 a girmiş gibiyim ama şu an 35im 38de doğar muhtemelen 🤣 çok stresliyim 18 aylik oğlum var kucağımda başkasını görünce çok kıskanıyor ne yapacağız bilmiyorum
pinarpoyraz FatmaArsyrkl 31+1 olduk Kocaman oldum doğurup rahatlamak istiyorum 😅 ikinci gebeliğim benim ilki kadar hareketli değil gibi geliyor bana her bebekte değişen bir şey mi bu
dedimolabilirrr pinarpoyraz benimde ikinci, gün içinde sadece uzanınca hissediyorum diyebilirimm aynı haftadayız bir de sizinle normal heralde🫠
dedimolabilirrr FatmaArsyrkl 31 haftalık Kasım sonu doğum inşallah ama sanki ekime girdiğimizden beri önümüzdeki ay bebeğim kucağımda inşallah diye içimde ayrı bir heyecan var 🥹❤️
Salihanurrr FatmaArsyrkl tam 32+0 dayım. Felaket bir karnım var doktor suyumun biraz fazla olduğunu söyledi akşamları özellikle patlıcak gibi gerim gerim geriliyo karnım nefes almaktan zorluk çekiyorum🤦♀️ 15 kasım dediler ama hayırlısı olsun yinede bakalım 2. Gebelik Benmde. oğlum 6 yaşında. heyecanla bekliyor kardeşini. buda erkek nasipse. Ama gözümde o kdr büyüyoki bu 6 hafta nasıl geçecek diye🤦♀️
mini575_ 30 hafta olduk üç gündür kasikta baski hissi geceleri yatarken ağrı, ağırlık hissi oluyor Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım
senem0987 Oluyorumanlsana evet benim de ilk gebeliğim erkek benimkisi 61 gibi bir kiloyla hamile kaldım 16.haftaya kadar 1 kilo filan aldım 62 filandım 16 dan sonra hızlandı şuan 69.5 larda geziniyorum 2-3 haftadır aynı kilodayım bakalım am 75 le filan girerim en çok diye tahmin ediyorum inşallah 80 leri görmem 😂 sen kaç kilo aldın
Oluyorumanlsana senem0987 benimde erkek biz seninle burda bı kaç kez daha konuştuk zaten valla ben baştan beri diyet yapıyorum çünkü 72 kilo ile hamile kaldım şuan da üç dört kilo aldım galiba dikkat ediyorum maalesef bide karnın güncel fotosu varsa atsana benim çok yok yani var ama küçük bişi ben tosbağa olmak istiyorum 🥹😂😍
senem0987 Oluyorumanlsana var bebeğim karnım bu şekilde hamilelik çizgim de var göbek deliğim de çıkmaya başladı 😂😂