S-nur1 Kaç gününüz kaldı kızlar günler verildi mi ?hangi haftada doğumlarınız olacak ? Biz 34 haftalık olduk tahmini bu ay bitmeden yetişiriz diye düşünüyorum 😅
reyhan03K S-nur1 verildi 10 Ekim 38+5 de olacak şuan 37 hafta 5 gunluguz ama bugün yoğun şekilde akıntım geldi nişanmi ki dedim biraz karmimda adet sancısı gibi ağrı giriyor
esmaa535353 S-nur1 S-nur1 uygulamaya göre 58 günüm var 31+5 iz ama sezeryan doğum yapacağım birazdaha erken olur zannimca Kasım ortası gibi çok heycanliyim
beyzaakartal S-nur1 10 ekime gün aldık bizde şu an 37+3 o zaman 38+4 olacak inşallah o zamana kadar gelmeye karar vermez kızım 😅
S-nur1 reyhan03K Kanlı veya renkli miydi nişan genelde sanırım kanlı oluyormuş öyle biliyorum kuzum sağlıkla gelsin
reyhan03K S-nur1 yok kanlı değildi ama bazı doktorlar beyaz yoğun kıvamda da olur diyorlar araştırdım öylede oluyormuş canım
kelebekmum S-nur1 ilk gebelik 36+3 haftalığız 15 ekime gün verdi doktor bakalım ama önden gidiyor biraz umarım önceden gelmek istemez o tarihte gideriz hastaneye Rabbim tüm hepimize sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin