minigimleseruven Kızlar bugün kontroldeydim her şey yolunda dedi doktor , 1700 olmuşuz:) 🧿 kilosu iyi önde gidiyor biraz dedi doktor , sizler kacinci haftadasınız nasıl geçiyor 🌻
Gizmmis minigimleseruven bizim de 28+4 haftaya bugün randevumuz var bakalım ikizler kaç gram oldular ☺️geçen hafta bugün 1200 gramlardı 🙈
Be1234 minigimleseruven maşallah Rabbim size bağışlasın 27+2 de gitmiştim en son 1020 gram dı 31 hafta oldugunda gideceğim kontrole merak ediyorum kızım kaç gram olmuş
minigimleseruven anneoluyorummm103 oyyy sağlıklı olsunlar sağlıkla kucağımıza alalım da :) sizin bebis nasılll ☺️☺️☺️ nasil geçiyor süreciniz
anneoluyorummm103 minigimleseruven amin inşallahh 🙏🥰 bizim iyi bazen sessiz sakin durup beni korkutuyor ama çok şükür iyiyiz 😄
minigimleseruven -dmlaklnc0 oyyy 🥹🦋 sağlıkla buyusunlerrrrr , git gide kilo alıp , tekmelerinin de güçlenmesi ☺️ bazen o kadar güçlü vuruyor ki , doğduğunda hesabını soracağım o koca ayaklara 😄
minigimleseruven Be1234 çok teşekkür ederim , sizinde bebisinizi bağışlasın rabbim , sağlıkla kucağımıza alalım :) 🥹🦋
-dmlaklnc0 minigimleseruven hahahah amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 💖 tekmeleri şimdiden böyle güçlüyse 30. haftaları düşünemiyorum bazen karnımı sağa sola sallıyor 😂