ysmn2026 ifo rahim ağzının doğuma hazırlandığı anlamına gelir. Belki acılmaniz çoğalıp doğum başlayabilir ama bazı durumlarda doğum başlamadan bu şekilde açıklık da olabiliyor
zehraulger3838 ifo ondan bişey olmaz o açıklık hep var zaten en az 5 6 fln olması lazım ki doğum başlasin
Nejbir ifo normal doğumdan dikişsiz geçsşn istiyorsanız. Yürüyün, cinsel ilişki korunmasız perine masajı daha çok çabuk açıklık yapar sancıylada çoğalırsa 10 cm kadar olursa daha çok kolay olur doğum inşallah sıcak suya da oturabilisin
ifo vanilya_kokusu_ ben biraz daha toparlandım ama sanki kafam da nabız sesi geliyor gibi rahatsız oluyorum kalbim çarpıyor sen nasılsın
vanilya_kokusu_ ifo çok şükür valla idare sabretmektenn başka çaremiz yok doğumdan sonra inşallah toparlanıriz 🙏🏻
zehraulger3838 ifo normal doğum düşünüyorsanız o zmaan doğumu kolaylaştırmak için egzersiz yapın kolay olur
vanilya_kokusu_ ifo benim sabahtan beri çarpıntım var mesela yani kafamı duvara vhrmak istiyorum artık çok zorlanıyorum nefes alamıyorum 😞 annemlere gidecem bir kaç gün bu ev gözümün önünde kararmış resmen
vanilya_kokusu_ ifo çocuk olmasa vuracam qma evlatlarimiz için dayanıyoruz rabim bize şifa versin inşallah 🙏🏻🤲🏻