buserlu Bursa Doruk yıldırımda doğum paketim var şuan 18+5 teyim normalde Reşat Şaya ya gidiyorum ama memnun kalmadığım için değiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz
Mehmetasaf55 buserlu mutlu hoca kesinlikle o kadar iyi o kadar iyimser bir doktor görmedim istediğiniz zaman numarasını veriyor ulaşabilirsiniz sabırla her sorunuza cevap veriyor
neslihanataizi buserlu berat hanımda çok iyi birde hakan beyde çok iyi. Özgeyede gitmiştim memnun kalmadım
Eymenveben buserlu Mutlu Kilciler 👌 Çalıştığı yerlere bakın diğer genç doktorların kat kat fazlası ve karakteri de çok güzel
glbyzgkhn buserlu ilk doğumumi mutlu beyde yaptım tekrar hamileyim tekrar mutlu beyle devam edicem inşallah
Mehmetasaf55 neslihanataizi 12 de tahmin edip 14 de net söyledi idrara sıkışık ve tatlı birşeyler ye gel demişti çocuğunda pozisyonu müsaitse söyler zaten
yoncahan Kemal köroğluna gitti etrafımdaki herkes biraz yaşı var ama aşırı tecrübeli biri suratına bakıp neyin olduğunu anlıyor yani şok olmuştum ilk görüşmeye gittiğim zaman. Normal doğum için nasıl bilmiyorum ama sezeryanda en iyisi.
sinem2107 yoncahan kemal Köroğlu hala devam ediyor mu ya 8 yıl önce doğum yapmıştım. Kii o zaman bile epey yaşlıydı ama tabikide çok iyi bir doktordu