Rabia-Bay44 Serklaj olalı 14 gün oldu bugün vajinamda aşırı baskı ve zonklama var daha salı günü gittim doktora bebek iyiydi bir sorun yoktu ama bugün ki ağrı beni tedirgin ediyor benim gibi bu haftalarda bu tarz ağrı hissedenler var mı
Nuriay Rabia-Bay44 korse yazmadımı doktorunuz ? Gebelik korsesi yuku alıyor baya hareket kolaylaşıyor aşağıdaki o ağır hiss azalıyo mutlaka deneyin
Rabia-Bay44 Yarın gidip baktırıcam daha önce 20 haftalık gebeliğim rahim ağzı yetmezliğinden sonlandırıldı çok korkuyorum istemsizce her ağrıda tuvalete koşuyorum
kubraturkkoc Rabia-Bay44 sizi çok iyi anlıyorum bende 2 gebelik kaybı yaşadım servikal yetmezlikten şimdi serklaj yapıldı 19. haftadayım bende en ufak bi şeyde tedirgin oluyorum ama telaşlanmayın lütfen 🥺 onlarda hissediyor moral çok önemli bu süreçte büyüdükçe baskı yapıyor dikişlere doğru ayaklarımı yukarı koyup uzanıyorum ben. Enfeksiyon baktırın sık sık bi de magnezyum isteyebilirsiniz kasılma ve ağrılara iyi geliyor
Zekiye_akdag0 Merhabalar bende 28 haftalık gebeyim 2 hafta önce normal muayene ye gittiğimde acil serklaja alındım şuanlık ara ara kasığıma Ağrı giriyor normal mi?
2bebekannesiiiii Zekiye_akdag0 rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı neden acil alındınız haftanız büyük çünkü .
Rabia-Bay44 Kızlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim şuan iyiyim şükür o ağrılar normalmiş atlattık o ağrı dönemlerini
Hzlkya Enfeksiyon için testler vermeni öneririm birde magnezyum tavsiye ederim aşırı rahatlatıyor ağrıları kasları kramplara batmalara falan çok iyi geliyor benimde batma oluyordu ağrılarim falan çok iyi geldi
Hzlkya Rabia-Bay44 evet magnezyum şahane birşey daha önce nasıl kesfetmemisim diyorum o kadar ağrıyı siziyi çekmez sürekli hastaneye acillere gidip durmazdim diyorum