Kuzeyinannesiiii Kizlarrr ultrasonda cocuk yuzunu gostermedi bubhafta tekrar gidicem sizce gostermesi icinn biseyler yapılması lazimmi🙄🙄😻
Burcumom Kuzeyinannesiiii canım 39 haftadayım salı sezaryenle doğuracağım kısmetse, ben hala göremedim ne yaptım ne ettimse göstermedi kız benimki☺️☺️
SevgibiR Burcumom bnmkide kaçtır gidiyom Yok yüzünü ben görmüyom diyom Dr küsmüş ondan göstermiyor dedi 😂
Burcak61 Burcumom ben biraz görebilmek için kontrolden çıktım çikolata yedim su içtim lavaboya çıktım sonra tekrar girdim doktorun yanına ağzını burnunu gördük 😍 ben devlet hastanesine gitmeme rağmen doktorcum çok istiyorum diye fırsat tanıdı sizde deneyin 😊
Burcumom Burcak61 canım benim doktorum dış doktor normalde ultrason muayenesi 5-10 dk sürer biz görelim diye 30 dk yakın durduk bende tatlı ne bulduysam yedim ama yok nafile zaten artık kontrolümde bitti salı günü doğduğunda görücem😀
SeydaBesir-nal bende 39 haftaya giricem kismetse benimkide elleriyle kapatiyo yüzünü merakla bizde bekliyoruz pazartesi kontrolum var
Kuzeyinannesiiii SeydaBesir-nal 20 haftada gordum yuzunu 24te seker yuklemesi oldugu icin ac karnina gittim cikolata fslan yiyemedim ama cikolataninda cok etkisi oluyor
Htckrt Bugün biz de göremedik. Yüzüstü yattı sadece sırtını görebildik minnoşun😔 10 gün sonra bir daha gidicem bakalım bu sefer gösterecek mi
Kuzeyinannesiiii Htckrt ben 20 haftada gitmistim.gitmeden ince cikolata yedim her yerini detaylica gormustum 😻
erkilicc Ben çikolatalı süt içmiştim hiç durmuyordu yerinde yüzünü de gördük ☺️ doktor çikolatalı sütün fayda ettiğini söylemişti 😌