jalepone Arkadaşlar çift kız ismi önerisi olan, kafanızda olan isimleri yazabilirsiniz ☺️ Bir de Gökçe Nur ismi sizce nasıl ? Ama başka isimlerde yazın bu böyle anlık aklıma gelen bir isim 😇
Fuunndaaa jalepone bende ikiz kız bebek bekliyorum gökçe ve Umay aklımızda yanlarına iki isim daha düşünüyoruz:) gökçe Umay koyabilirsiniz tek isim bakıyorsanız ikiside eski türk isimlerinden
jalepone Fuunndaaa ya arkadaşlar iki isim derken ikiz kızım olmayacak ama iki isim koymayı düşünüyorum o yüzden öyle yazmıştım ☺️ Ama kız ismlerinin hepsi o kadar güzel ki insan karar veremiyor 🥰
jalepone deryaozturkk isimleriniz çok manidar olmuş ☺️ Ay çok merak ediyorum ikizler birbirlerinin hislerine benzer hislerde mi oluyor 💭🫧
deryaozturkk jalepone ya o açı çekince hissetmiyorsun o yalan bence ama biz çift yumurtayız belki tekler öyledir çok başka ikiz kardeş öyle bi bağ olacak ki aralarında kimse o bağı koparamaz harika bir şey bi abim var bi ikizim ikisini de çok seviyorum ama ikizi olmayan anlamaz ikiz başka bir şey çok şanslılar :)
jalepone deryaozturkk bence de çok güzel bir histir çok isterdim ikiz çocuklarım olsun 😄 hele biri kız bir erkek olarak doğuranlar varya onlar şanslının dibi resmen 😂