Minikeller00 doktora uzun zaman oldu gitmiyorum benim Fsh doktora en son gittiğimde 147 ydi. Menapoz teşhisi koydu gönderdi boşa uğraşma evine git donasyon yaptır filan dedi. Benim bir çocuğum var o yüzden zaten bir tane varmış gerek yok sen evine git bi daha da uğraşma asla olmaz dedi. Rahim duvarımda incelmiş o ay zaten yumurtada görülmemişti ama zaten Fsh çok yüksekken yumurta görülmüyor sizde bilirsiniz.
Ben kendi başıma cyclo prognova kullandım 4 ay be beraberinde sağlıklı beslenme için 3 ay diyetisyenle calıstık diyetisyenim benden gebelik bekliyordu ama nasip olmadı birazda stresliyim belki ondan sebep çünkü ovulasuonds yumurtlama gördüm bu süreçte. Hersey nasip tabi önce Allah ol diyecek ki olacak.
Bu süreçte 2 ay evvel test verdiğimde yumurtam kist olmuş o ay onu öğrendim Fsh 16 çıktı e2 : 317 ordana naşdık kist olduğunu Fsh de baskılanmıştı e2 tarafından. Bu ay doğaldan adet olmayı bekle dedi diyetisyenim ilaç kullanma dedi ben olacağıma dair hiç umudum yoktu ama kendiliğinden oldum heyecanla hormon testi vermeye gittim adet olduğum için doğaldan hani dedim hormonlar düzeldi heralde. Bu ay test verdiğimde de Fsh 45 Lh 9
E2 ise 12 çıktı. Evet Fsh hala yüksek ama önceki değerime göre bu benim için çok iyi bi düşüş Lh zaten 78 lerden düştü çok iyi düşmüş düşüşünü Ovulasyon testinden anlayabilmiştim. Normalde daha koyu çıkardı çok çok silik çıkıyordu ikinci çizgi ordan anlamıştım. Evet e2 değerim çok kötü çok düşük ama inşallah o da yükselir. Şu an için bu durumdayım ultrasonla muayene olmadığım için yumurta var mı bilmiyorum malesef ama ovulasuonds bu ay yumurtlama göremedim ya minik kaldı ya da hiç yok diye düşünüyorum. İnsallah bizde başarabiliriz arkadaşım gerçekten çok zor ve yıpratıcı beynim bi türlü bu duruma alışamadı bu yaşta 3 senedir de gebelik olmadı hiç tabi hormonlarım çok yüksek onlarda başlı başına engel zaten