[silindi] nermn3 ben doğurdum yavrum 9 gün sonra tam 9 aylık olacak kızım 🥹 hangi hastane hangi doktora gidiyorsun? Sağlıkla kavuş inşallah
nermn3 [silindi] oyy maşallah rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım🥰amin inşallah şehir hast hüseyin oğuz Yuvanç a geliyorm canım sen nerde doğurdun
[silindi] nermn3 sağol canım Allah razı olsun. Ben de şehir hastanesinde doğurdum kıymet hanım yaptı takibimi, benim kız 38de makat gelişe döndü mecburi sezaryen oldum. Sezaryenimi de kıymet hanım yaptı. Hüseyin Oğuz yuvanç için de çok iyi diyorlardı
nermn3 [silindi] olsun canım ilk bebeğin mi prenses sağlıklıca doğmş ya riske atmamş doktr canım bnm 2 kaybım var riskli gebeliğe giriyorum o yüzden hüseyin hocayı seçtim ilk 2 de afyonda özele gidiyordum sonra esk tercih ettim bu arada kızının ismi ne bnm ki de erkek daha isme karar veremedik sağlıklı olsunda ismi cok takımıyorum
[silindi] nermn3 evet kuzum ilk çocuğum Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Erkek ismi bulmak daha zor herhalde. Aklında isim var mı
nermn3 [silindi] amin canım inşallah ben eski isimlerden istyrm aslında yeni isimler hoşuma gitmiyor seçenekler de yok😀sen ne koydun canım
Aaabbb21 Ankara kızlarr grip boğaz ağrısı baş ağrısı olup acile giden var mı ne yapabilirler 37 haftalığım