Tusem81 Merhaba anneler birsey sormak istiyorum 28+5oldum bugun ama ultrasonda 30+4 cikti önden gidiyor dedi böyle durum yaşayan var mı diyet yapmamı söyledi
sananegerekvar Tusem81 bişey olmaz 3 haftaya kadar normal benimki 1 ay önden gidiyodu bir ara şuan 28 aylık oldu bile
canannnblbll Tusem81 diyet değil de yediklerini biraz düzenleyebilirsin normal doğum yapmak istiyorsan, çünkü bebek iri olunca normal doğum önermiyorlar
sibell77 Tusem81 benimde önde gidiyor 32+6 da 35 olarak gözüktü ama şeker filan demedi peritanolojşye gidiyorum canım yani sorun yok herşey yolunda dedi yapmam gereken bir şey varmı dedim yok dedi hiç canını sıkma sağlıkla gelsin inşaAllah
deniztaylan Benim de 32. haftada kilosuna 2286 gr dedi. O da yaklaşık 2 hafta önden gitmesi anlamına geliyor. Gebelik şekerim de çıkmadı. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sadece:)) Yapabileceğim bir şey var mı diye sorunca yok dedi ☺️
zeyynb Benim ilk gebeliğimde hep 2 hafta önden gidiyordu şekerim sınırdaydı ama bir sorun yaşamadık bununla alakalı. 3 haftadan fazla fark etmezse çok önemli bir durum değil