GozdeKB Guniiii hamilelik belirtisi bu arada benim ki ileri derece değil 2 kere kendiliğinden hamile kaldım ama sağlıksız olduğu için biri düştü diğeri karnımda öldü
Guniiii GozdeKB Benimkide öyle insulin direncim yok, kilolu değilim zayıfım, hormonlarım çoğu normal. Belirtilerim ise kasık ağrım var gelib gidiyo meme hassasiyyeti akşam sanki bişey batıyodu. Başkada bişey yok.
GozdeKB Guniiii bende kilolu değilim hormonlarım normal adetlerim düzenliydi arada şaşardı geçen sene geçirdiğim kötü olaydan sonra şaşmaya başladı ama doktor ilerlemiş falan demedi
Guniiii GozdeKB İnşallah bu ay olur. Biz 1 yıl 3 ay evliyiz ama toplasan 6 ay deniyoruz. Negatif test o kadar gördümki yine öyle olucak gibi bi hiss var içimde. Ama bi yandanda düşünüyorum diğerlerinde hiç bişey yapmadın ovulasyon yoktu ama bu ay var.
Elfksogl Cimcime30 hala adet olmadım 😒 normalde senin dediğine göre dün olmam gerekiyordu test yaptım çooook silik çizgi var ama gebelik olsaydı net çizgi çıkardı diye düşünüyorum gebelikte yoktur ama adetimde gelmedi sanırım benim dediğim gibi 11 yada 10 unda olacağım 🥲 24 ünde yumurtlama görmüştüm
Guniiii Elfksogl silik çıxtığına göre hamilesin bence silik çıkması da geç döllenme olduğu için olabilir
Elfksogl Cimcime30 canım 24 yumurtlama 25 çatlama oldu demiştim ya 11. Günde yumurtlamadım bu ay erkene çekmiyor benim reglimi vücudum ben ne zaman yumurtlarsam yumurtlayım 29 yada 30 günde oluyorum
Elfksogl Guniiii canım yumurtlamadan hesaplarsak net çıkması gerekiyordu açıkçası kendimi hamile gibi hissediyordum ama 2 gün önce test yaptım nefigatif çıktı şimdi hiç hissetmiyorum 😅
Elfksogl Cimcime30 valla ilk zamanlar çok hamile gibi hissediyordum ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı yumurtlamaya göre hesaplayınca çıkması gerekiyordu hiç hamile gibi hissetmiyorum artık psikolojik galiba
Elfksogl Cimcime30 ayy inşallah diyelimde kısmet regl oldum sandım az önce akıntı geliyor reglden haber yok test o kadar silikki 😄
Guniiii Elfksogl var gibi de yok gibi de Yakından değilde uzaktan bakınca var sanki. Gözüm ağrıdı😂 Aralıkla bidaha yap
Elfksogl Guniiii bence yok awox test ama bazen bu şekilde çıkarabiliyor ikinci attığımda biraz daha belli sanki