Melisssss1994 Çok soruldu ama fikirlerinize ihtiyacım var☺️ Ben Ersoy hastahanesine gidiyorum orda 600 tl detaylı. Ben daha uygun bir yer bakıyorum. Çok memnun kaldığınız iyi bakan bir hastahane ve doktor önerisi söyler misiniz? Fiyatını da söylersiniz çok iyi olur 💙
Victoria Melisssss1994 koşuyolu medipol hakan apaydın 550 tl vermiştim. Bir de bağdat caddesinde zeki bey çok duydum adını 400 ya da 450 tl idi gidenler çok memnunlar
papatyaaaaa Melisssss1994 Kartal umut hastanesinde yaptırdım geçen haftalarda 240 tl verdim bilgin olsun
nergisog Melisssss1994 okan üni hastanesi 500₺ Perinatolog bakıyor. Doktor da gayet iyi bir şekilde açıklıyor. Görüntü almak için 10 dk bekledi. Ben memnun kaldım.
Fulisko Canım ben de kurtköy ersoyda muayne oluyorum dediğin giib bana da yüksek dedilr bugün özel cihan tıp merkezinde 250 tl ye yaptırdım çokta memnun kaldım.renkli fotosunu bile verdiler yavrumun .yarım saate yakın sürdü detaylıca hepsine baktı.
_kkbr Dr. Altan Cebeci var Esenyurt ta perinatoloji uzmanı doktorum özellikle perinatoloji uzmanı baksın demişti 2'li testimi Altan beye baktirmiştim, cok memnun kaldım ben, özel muayenehanesi var muayene ücreti ya 300 ya 350 idi ekstra bi ücret vermedim, sanırım sadece bu ücret verilir detaylıda da arayip bilgi alın isterseniz benim daha iki haftam var detaylı ya ben yine altan beye gidicem 😊Sevgiler..
EsZe Melisssss1994 adatıptaki doktorum zeki şahinoğlunu önerdi. Ona gidicem benim gitmeme daha epey var ama arayıp sordum 420 tl dediler. Bağdat caddesinde muayenehanesi
Nsns Melisssss1994 Koşuyolu görüntüleme merkezinde 280 e baktırdım kadın güzelce inceleme yapmıştı foto vermişlerdi renkli ben Bezmialem Dragos a gidiyorum hastane anlaşması varmış o yüzden indirimli baktılar bi arayıp sor bence uygun ve iyi orası