Papatyaaam1 Kızlar doktora kontrole gıttınızmı doktorunuz Hangı durum ıcın ne dedı ornegın ben dün gıttım fazla yememem gerektıgını soyledı 20 kg almışım başından berı eğer daha fazla alırsam sezeryan olursun dedı bu durumu yaşayan varmı neden normal olmuyor
Sevo123 Papatyaaam1 ben 14 kilo aldığım için diyete başlattı, 2 kilo verdim 32.haftadayım Şuan. Kilo almadan sadece bebeğe kilo aldırarak gitmen lazım dedi :(
Gul1402 Papatyaaam1 canim bence de doktor sanki sezaryene yönlendirmek istedi gibi. 32+0 da gittim tam 3 hafta sonra gel dedi. İlk doğumun normal olmasını çok isteriz dedi. Ozeldeki doktorum
ppmerlina Papatyaaam1 bebiş çok kilolu olursa çıkarken annenin rahmini yırtar o yüzden sezeryan oluyor genelde kilolu bebekler
Nihan87 Papatyaaam1 özel hastane, ilk doğumum 4100 gram ve normaldi, o yüzden bunda da normal olur umarım
Otuzarti3 30+5 deyim daha gitmedim ama siz baya almışsınız aslında yanlış birşey dememiş ama sizde normal olsun diye söyleyin bu engel değil benim bebek 27 de 900 gramdı çok dedi ama anlamadım şuan oda 1500 olmuştur bence normal
Papatyaaam1 ppmerlina yok aşkım bebek ıcın degıl benım kılom ıcın daha almaya devam edersen sezeryan olursun dedı
ppmerlina Papatyaaam1 kilolu gebeliklerde de bi sıkıntı oluyo demek ki aşk belki o anın sancısıyla tansiyon şeker kalp ritmi falan değişip yükseliyordur riske atmak istemiyorlardır
Hizliveofkeli Bana da kızıyor sürekli kilo konusunda ama zaten sezaryen olacağım. Demek ki başka zararları da var.