Berenorn Kızlar selam 33. Haftalık hamileyim az önce bilmeden ananas ve portakal karışımlı bir meyvesuyu içtim ananas tehlikeli diye biliyorum gebelik döneminde çok huzursuzum şuan bir sorun yaşarmıyım acaba
Papatyaaam1 Berenorn ananas hurma hepsı doğuma yaklaşınca yenırmıs doktor dedı bana başında yemıstım bende çok doktor kızdı sakın yeme düşüge sebep olur dedı
Bdks98_ Berenorn selamlar genelde 37.haftadan sonra gebelerin doğumunu hızlandırmak için ananas öneriliyor onun dışında önerilmiyor fakat 37.haftadan sonra bile sadece ananas yiyerek doğumu başlatamazsın eğer zamanı gelmişse rahmi yumuşatıcı özelliği var 1 defalık içmişsiniz sorun olmaz içiniz rahat olsun arkadaşım 38.haftada her gün yiyiyor henüz doğumu başlamadı :)
Bburcuyavuzz Dışardaki meyve sularının içinde meyvenin kendisini yok ki aromalarını az miktarda oluyor o da hamileliği tetiklemez bende ilk haftalarda az miktarda yedim bir şey olmadı ananasın kendisini çok yersen düşük veya erken doğum olur
Jdjsjsksk Papatyaaam1 bu ananas konusu çok karışık geliyor bana benim kuzenim tüp bebekten sonra doktoru bebeğin tutunması için bol bol ananas ye demişti sürekli ananas yiyordu
arilanki_ bana doktorum şey demişti ; ananas, hurma gibi şeylerden korkma arada bi sınırını aşmadan yiyebilirsin bir şey olmaz demişti ki sen hazır meyve suyu içmişsin ananasın kendisi değil konsantresi bile olabilir içinde 😂
aybalasmom Berenorn bir şey olmaz. Ben de 30.haftamda falan yarım ya da 1 dilim yemiştim çok şükür bi sorun yok. Düzenli olarak yemediğiniz sürece bir şey olmaz
Havin49_ Berenorn bişey olmaz o kadar dan ben pek inanmıyorum da ben çok hurma severim yedim yürüyüş fln da çok yaptım açılmam suni sancı olmadan olmadı ve 16 saat süren bi sancı ile doğurdum 😀😀