Sementa63 Hamileliğinde Multivitamin dışında Omega 3 balık yağı kullanan var mı, multivitaminin içinde olan Omega 3 yeterli mi? Omega 3 kullananlar kaç haftalıkken başladınız?
arilanki_ ben ekstra kullanmıyorum. multivitaminin içinde ki yeterli, hamilelerin kullanması gereken bi miktar varmış fazlasını tavsiye etmiyorlar
Sementa63 arilanki_ Hangi Multivitamini kullanıyorsunuz ben ocean Mummy kullanıyorum ama doktor Omega 3 yazdı yinede
arilanki_ Sementa63 regenesis max verdi bana doktorum. içerisinde 500 balık yağı var. bunun 300 ü omega-3. 250 si dha, 50 si de epa
Sementa63 penbe_karisi Omega 3 balık yağı haticinde Multivitamin de kullanıyor musun onun içinde de Omega 3 var bu yüzden kafam karıştı Omega 3 kullansam mı diye
Sementa63 arilanki_ Omega 3 balık yağının yanında Multivitamin de kullanıyor musunuz onun içinde de Omega 3 var bu yüzden kafam karıştı Omega 3 kullansam mı diye
arilanki_ Sementa63 yok ben ekstra balık yağı kullanmıyorum. regenesis max markasının multivitaminini kullanıyorum onun içinde balık yağı var zaten. doktor ekstra olarak daha fazla balık yağı almalısın demediği sürece sadece multivitamini kullanmanız yeterli