ebobel Papatyaaam1 anlaşma süresi biten bankalar yeni anlaşma için veriyor canım her yerde olmuyor geçen sene alan var mesela bu sene ya da öbür sene değişiyor
Alpker Promosyon parasını kullanmak dinimizce pek uygun değil dağıttığınız takdirde sevap bile beklememek lazım
ebobel Alpker evet haklısınız bazı arkadaşlar vardı şahit olmuştum promosyonu kullanmayıp bir araba borcu krediye girmişlerdi :)
ipek63yldz_ ebobel Herkes içinmi gecerli acaba bizde batıdayız 2022 yılında geldik o zamandan anlaşma olmuştu yani halk bankla sesleri şuan cıkmadı daha ❤️❤️
ysmnsen ipek63yldz_ çoktan belirlenmiş olması lazım canım bizde 85 alacağız sanırım hataydayız bizde k.k.k
ipek63yldz_ ysmnsen Yok canım belirlenmemiş 3 yıllık sözleşme olmuş yapmışlar o zaman daha Mart ve Nisan’da sözleşmemiş doluyormuş . O zaman büyük ihtimalle belli eder
ebobel Mstefe doğudan gelmeden tazminat alıp şimdi bide burda alacak olanlar var yani bi senede iki tane almış olacaklar
ebobel Mstefe geri ödemesiz yerler iade etmiyorlar biz Halkbank’tan etmiştim ama arkadaşım almıştı farklı bankadan onların geri ödemesiz olduğu için iade edilmedi
Mstefe ebobel doğrudur o konuda bilgim yok benim banka değişikliğim olmamıştı sadece belirli kısmının iade edildiğini biliyordum