minaaa20 ikizannesiiiiiiii valla canım 6 haftalıgım hala gitmedim 2. Gebeliğim acele etmiyorum haftaya giderim Allah nasip ederse
Sevo123 ikizannesiiiiiiii sabah test yaptım öğlen doktora gittim ilk gebeliğim olduğu için biraz heyecan oldu. 5 haftalıktı gittiğimde o yüzden kalp atışı için 1 hafta sonra tekrar gittik
Havin49_ ikizannesiiiiiiii ben ilk oğlumda da şuanki gebeliğimde de 6 haftalık gittim ilk oğlumda beta verdim ama bu bebekte vermedim
ikizannesiiiiiiii deryaozturkk betayı kaçla öğren kese filan gördünüz mü ben gitmedim daha ya da 100le öğrendim 26 sında ayın 15inde gitmeyi düşünüyorum uzun bir süre olur mu
ikizannesiiiiiiii minaaa20 benimde ikinci gebeliğim beklemem birazda bebeği ve kalp atışını da dıyrmak için geç gitmeyi düşünüyorum ama merak ta etmiyor değilim
deryaozturkk ikizannesiiiiiiii evet doğru kese gözüküyor sadece şimdi cumartesi gidicem bebek görmek için bende
Busraaaakkk ikizannesiiiiiiii Hamile olduğumu öğrendim akşamına kan verdim sabahına da kadın doğuma gitmiştim. Tabi daha çok küçük olduğu için kese falan göremedik
Busranur_mnts ikizannesiiiiiiii 4+0da öğrendim 5+2de kese göremedik 6+2de kese gördük 6 haftada kese 8 haftada kalp atışı için ideal