Buseea0279 Kızlar bütün gün sol kasığım ağrıdı 1-2 saattir bacağıma burmaya başladı ama şiddetli baya öyle ki uykumdan uyandım geri de uyuyamıyorum yaşayan oldu mu hiç nedir bu neden kaynaklanır ? Ciddi bir durum var mıdır hastaneye gitmek gerekli mi
Talentedmom Buseea0279 ben gebelikte çok çektim bu ağrıyı siyatik sinir sıkışması benim magnezyumu doktor değiştirmişti iyi gelmişti CNV kullandım ayakta kalma yürüyüş yapma ağrıyı arttırır uzanmaya çalış egzersizleri var onları yapabilirsin
Buseea0279 Aysgllarkn hamile değilim canım ben regl bittikten 5 gün sonra başladı by ağrı ilk kez olunca sormak istedim kist falandır belki diye randevu aldım gidicem doktora
Aslnal Buseea0279 canım korktutmak istemem ama bende böyle dış gebelik geçirdim adet oldum adetim bitti sancım başladı bir iki gün sonra tekrar kanama oldu sol bacağıma vuran dayanılmaz bir ağrı olıyordu bence bi test yap hamile olabilirsin dış gebelik olur hafife alma ev de yapacağın bi testte çıkar
Buseea0279 Aslnal ya canım gerçekten mi ben hamile değilim diye düşündüm hep test var şuan mı yapsam sabah öı acaba şuanda da baya ağrıyor sol kaşığımda genel bir ağrı var kaç gündür ama bazen çok yoğunlaşıyor bacağıma vuruyor dayanılmaz oluyor somra hafifliyor tekrar bu döngü böyle korktum şimdi de regl olsam bile ihtimal var mı ki
Buseea0279 Talentedmom hamile değilim ben reglden sonra başladı bu bende… Kist falan mı var acaba diye sormak istedim belki yaşayan vardır diye
Talentedmom Buseea0279 kist bu şekilde ağrı yapmaz kist olsa karın ağrısı olur hamile olmasan da magnezyum kullan iyi gelir