Mrvztrk 30 haftalık hamileyim kaç gecedir uyuyamıyorum bu saat oldu hala yok sabaha kadar da olacağını zannetmiyorum var mı bir önerisi olan uykusuzluktan kafayı yiyeceğim
3boysmom Mrvztrk sabah 5e doğru uykuya anca dalıyorum, saat 10-11 gibi kalkıyorum o kadar tuhaf bi uyku düzenim oldu ki bıktım bende. 32 haftaya girdim uykularım iyice azaldı
Ipek321 Mrvztrk Aylardır asla uyuyamıyorum bende suan 30 haftalığım ama benim bu sorunum yaklaşık 10 11 haftadır var baya uzun zaman oldu. Artık bayılacak duruma geliyorum. 24 saat hiç uyumadığım günler oluyor yada sadece 2 3 saat uyuyorum 2 küçük çocuğum var ve gun içinde de öyle kafamı koyup uyuyamıyorum. Artık şey düşünüyorum bebek doğunca da uykusuz kalcam inşallah Bayılmam bir yerde
tgbb22 Mrvztrk yaa bende 21 haftalığım ama dediğiniz gibi 1.5 haftadır uykusuzluk çok gece 4 gibi uyanıp daha da uyuyamıyorum
Ipek321 Mrvztrk hemde nasil gece oluyor diye canım çıkıyor valla bebek doğunca da uyku zor nasil dayanacağım bilmiyorum
Ipek321 Mrvztrk yine saat kaç oldu uykum var ve uyuyamıyorum en cok da bu zorluyor beni uykum olup uyuyamamak
PapatyaSmb Mrvztrk kesinlikle katılıyorum gece 11/12 de yatağa giriyorum ⅘ de uyuya kalıyorum sabah 9.10 ayaktayım yine 32. hafta da 2 haftadır böyle
annila Ipek321 bende uyuyamıyorum ☹️ gece olunca anksiyete yaşıyorum aklıma hayatımdaki olumsuzluklar geliyor sizde böyle misiniz
Nissog 1 haftadır bende uykumu kaybettim, gelmiyor bir türlü kafayı yemek üzereyim 🤦🏻♀️😬 Son haftalardayım diye böyle sanırım çünkü hamileliğimin başından beri akşamları erkenden uykum geliyordu ve uyuya kalıyordum hep