Esralemi bebekveannesi35 bence erken 6.7 haftalıkken kalp atışı duyuluyor bende bekliyorum 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum
merakvetas bebekveannesi35 kese görünebilir ama kalp atışı için erken bende o yüzden bekliyorum henüz gitmedim
merakvetas ervanur38 evet beta biraz düşük kalmış ama hiç sorun değil bebek zamanla kendi haftasını yakalıyor bir sıkıntı çıkmazsa inşallah 💕
3kedili2bebekli ebruuuuuummmm yaa insallah tatlı sevimli yengeç burcu bebeler geliyor 😍 akrep Burcu bebeklerimden sonra bu iyi gelecek 😂
ebruuuuuummmm 3kedili2bebekli acaba hamileliklerinizde hiç kahverengi lekelenme yaşadınız mı acile gidicem birazdan tedirgin oldum çok
merakvetas derryaaneva bu görsele göre yok bence ama erken gebelik testi değil anladığım kadarıyla. bence regl gününüzü bekleyin
3kedili2bebekli merakvetas ya tam hesaplamadim Haziran görünce yengec düşündüm evet Mayıs ikizler de olabilir ya 😂
merakvetas derryaaneva evet baktım ama kuruma çizgisi gibi bence 🥹 regl gününüzden 1.gün sonra tekrarlamanızı tavsiye ederim 💕
merakvetas 3kedili2bebekli 21 hazirandan sonra yengeç oluyor haziranın başına denk geliyor sanırsam sizinkide o yüzden büyük ihtimalle ikizler 🥲
3kedili2bebekli merakvetas evet bende hayal kurmuştum sakin bir bebeğim olacak diye kendim balık burcu olunca 😂
cansuu05 merakvetas sat 30 Ağustos. Tahliller ve ultrason yapıldı Minicik bı kese oluşumu var. 2 hafta sonra yine gideceğim 🙏