Akdasd Hanımlar eşim memur yani kısacası tayinciyiz beşiğe bi türlü karar veremedim yakın zamanda da tasıncam başka yere o yüzden park yatak düşünüyorum fikirlerinizi önerilerinizi deneyimlerinizi alabilir miyim
nazlihasan Akdasd bizde tayinci olduğumuz için park yatak aldık canım kurduk gayette güzel yani mantıklı da geldi bize
ElifLeyla Akdasd bizde düşünüyoruz bence de en uygunu park yatak marka olarakta Pierre cardinin bubba yada sleepy modelini düşünüyorum 😊
Merve123a Akdasd cnm 1 oglum biyüdü park yatakda şimdi ikinciye. Kismetae gayet kullanişli işin bitince kaldir koy bende tayinyimm en ideall i bence park yatak
Fatmaykt Bende park yatak alıcam katlanır olması katladıktan sonra yer kaplamaması çok iyi ama sallanırken çok ses çıkarıyor park yataklar bezden olduğu için birbirine sürtüyo bilginiz olsun 😊
Freearc Fatmaykt canım bence sallanmıyor ki. Arkadaşım almış. Sallanıyor güya ama oda zorluyorsun yanş.
Akdasd https://m.n11.com/sunny-baby-624-siesta-park-yatak-oyun-parki-60x120-cm-mavi-P243039804?renk=Mavi&gclid=CjwKCAiA8OjjBRB4EiwAMZe6y7JDX_rovJeNoc7ZDCM3HzSEBJVpe90Lc_SYBdf31Felkh_SimXNeRoCT7QQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Akdasd Hanımlar bunu bizim burda bi bebek mağazasında buldum 380 TL ye resmini bulamadıgım için net ten linkini attım SUNY baby marka nette en uygun 459 TL 500 TL arası değişiyor internete göre baya uygun
Akdasd Freearc öyle de işte kira ve tayinciyiZ sürekli bi sabit yerimiz yok maalesef bu eve tasınalı 6 ay oldu şimdi yine tasıncaz