Aleynadiyorki Kızlar 18 haftalık gebeyim kendimi yormuyorum biraz riskliydi gebeliğim. Artık o kadar kısıtlama yok ama ayakta 5 10 dk dursam ya belim agrıyo ya kasıgım karnım dizim. Bunlar normal mi ben mi çok hassasım
Bbgg Aleynadiyorki ben de öyleyim 18 haftalığım rahim ağzından dolayı yatak istirahatindeyim 10 dk lavobaya kalkıyorum hemen kasığım ağrıyor ya da karnımın altı batıyor gibi 🥺
Nfs_bebe_ Aleynadiyorki bende aynı şekilde biraz ayakta kalayım veya en fazla 2 saat oturarak durayım karnım huzursuzlanıyo kasığım vs bende bünyemin kaldırmadığını düşünüyordum
Meridaily Aleynadiyorki 19. Haftadayım bende aynıyım. Özellikle yatarken kasıklarım ağrıyor🥺 bel ağrısı güncellemesi de geldi birkaç gün önce
Ruyasekr2089 Aleynadiyorki bende 18. Haftadan 19.haftanın sonuna kadar öyleydim şu an 21.haftadayım geçti benimki. İlerleyen zamanlarda geçiyor sanırım
Aleynadiyorki 1suranur1anne ay gerçekten yaşlı gibi her gün bir yerim ağrıyor ama bu günümüze şükür ❤️
elinaz1 Aleynadiyorki ağrılar tabi ki oluyor hele de siyatik ağrısı çok fena ama egzersizleri hergün yapınca büyük oranda fark ediyor şayet benim öyle