Meridaily Kızlar bu fitili kullanan var mı aranızda? Akıntım var yoğun onun için verdi doktor,faydasını gördünüz mü?
rainbowdash Meridaily canım ben gebelikte 3 kere falan yaşadım bu sorunu kullanınca geçiyordu ama düzenli kullanman lazım ilişkiye ara verin her gece yatmadan uygula zaten içinden 6 tane çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam
tugba1x Meridaily merhaba benim 2-3 hafta önce karın ağrılarım oluyordu, doktor enfeksiyon olabileceğini söyleyip bu fitili verdi kullandım iyi geldi sıkıntı yaşamadım☺️
Meridaily rainbowdash evet kuzum 6 tane var içinde. Ya çok yoğun geliyor akıntı bazen açık sarı bazen kremsi beyaz. 19. Haftamdayım daha da yoğunlaştı. Birden gelince kan falan geldi sanıyorum korkuyorum öyle bir his oluyor🥺 herhangi bir yan etkisi olmuyor dimi gebelikte kuzum bu fitilin
rainbowdash Meridaily bebişe ve sana fitilin hiç bir zararı yok canım gebelikte bunu yaşamayan yok sanırım ya zor bişey ama geçecek inşallah sen güzelce kullan bakalım haber et 1 hafta sonra
Meridaily tugba1x benim de kasık ağrılarım var kuzum yatarken çok oluyor özellikle. İnşallah bana da iyi gelir ya 🥹🤲 çok korkarak kullanacaktım içim rahatladı şimdi
Meridaily rainbowdash inşallah kuzum çok teşekkür ederim🥹 içim ferahladı valla korka korka kullanacaktım🥺 inşallah bana da fayda eder 🥹🤲