tugba1x sinemm22 merhaba benim de 24 hafta bitmek üzere fakat nerdeyse hiç karnım yok, her sabah aynada göbek kontrolü yapıyorum bi umut belki çıkmıştır diye ama maalesef iç karnım geniş olduğu için çıkmıyor inatla🥲🥲
sinemm22 kirr Evet öyle olunca acaba hissettiğim doğru değil mi diyorum ne zaman tam bir tekme yiyicem o zaman anlıcam galiba😅😅😂😂
Ipek0z sinemm22 bir gün 9 alık gibi bir gün hamile değilim gibi 😅😅 dert etme ne güzel işte çatlamazsın bol bol nemlendir eninde sonunda büyüyecek💃🏻🩷
sinemm22 Ipek0z Bende öyleyim gerçektenn bir gün göbeğim top gibi çıkıyor bir gün hiç yok sanırım yediklerimden de fark ediyor olabilir genelde çıkarsa akşam çıkıyor işte o da çok nadir😅😅
Havin49_ sinemm22 ilk gebelikte 6 ayda anca çıktı şuan ikinci gebeliğim 4 aylık göbeğim yavaştan çıktı
raksanayusifova sinemm22 Canım benim bendede 5 aydan sonra çıktı.. belki internetde gördüklerin 2 ci gebeliklerini yaşıyorlar o yüzden göbeği hemen çıkmş olabilir.. her kadın farklıdır öyle şeyleri kafaya takma❣👶
vanilya_kokusu_ sinemm22 bebeğim niye üzülüyor sun ben ilk gebeligimde doğuma minicik gobekle gittim kızım maşallah tombul du iç karnın geniş şuan ikinci hamileliğim göbeğim çıkmış biraz ama ben aşırı bol giyinirim dışarda belli olmasın diye
Fatma_furkan1996 sinemm22 ahh canım benim ikinci gebeliğim 19. Haftadayız karnım çok çıktı zor nefes alıyorum inan ki 😅ilk hamilelikte bu durum daha da farklı oluyor tabikide
dia903_ sinemm22 Niye üzülüyorsun canım herkesin vücudu aynı değil büyük ihtimalle iç karnın geniştir ondan dolayı hayırlı sağlıklı olsunda göbeğin de çıkmasın birşey olmaz 🫶🏻