Kızlarr nihayet bende hikayemi yazabiliyoruumm🤲🏻🥹 27 Eylül’de sabah 07:06 gibi suyum geldi hemen hazırlanıp hastaneye gittik 07:36′da yatışım yapıldı suni sancı verildi ve beklemeye başladım. Bir yandan koridoru turladım bir yandan nst ve çatı muayeneleri… en acı veren kısımda çatı muayeneleri oldu 😬 5-5.5 saat sancı çektim ve açılmam 1 cm’den fazla ilerlemedi ebe rahmin ters aşağı doğru duruyor doğumun olması için yukarı dönmesi lazım dedi doktorumla görüştü ve normal doğumdan sezeryana döndük hemen 10 dk içinde ameliyathane hazırlandı ve yukarıya çıkarıldım spinal yapıldı ve yaklaşık 10 dk sonra oğlumun ağlamasını duydum 11:39′da doğdu🥹 asla unutamayacağım bir andı hemen giydirip yanıma getirdiler temas ettik ve o an ağlamayı bıraktı o sustu ben hüngür hüngür ağlamaya başladım(şuan bile yazarken o anı yaşayıp gözlerim doluyor)🤲🏻😍🥹 çok şükür sağlıcakla kavuştuk. Allahım isteyen herkese nasip etsin gerçekten o kadar güzel bir his ki… 3 günde de kendimi topladım çok şükür bebeğimin her şeyiyle kendim ilgilenebiliyorum artık.