busramm233142 Kızlar 25 haftalık hamileyim belim ve bacaklarım felaket şekilde ağrıyor bacaklarımı çekemiyorum yuruyemiyorum uzanamıyorum magnezyum kullanıyorum günlük ama asla bir faydası yok benim gibi olan varmı yada bir bilgisi
Cakalllsebahat-0 busramm233142 o haftalar biraz öyle canım sen yine de anormallik görürsen doktora kesin söyle ama geçiyor her hafta farklı güncelleme 😂
YyyyYasemin busramm233142 ben maden suyu içtim günde bir ama yinede bir gün arayla içtim tabi ona rağmen faydası oldu yine ağrıyor ama çok değil 21+2 yim bende erkek bebeklerde daha çok oluyormuş o ağrı
busramm233142 Cakalllsebahat-0 bu haftalar dediğin hangisi haftalar için geçerli 15 haftadan beri böyleyim ve artık günlük hayatımı çok kötü etkiliyor bildiğin yuruyemiyorum
Cakalllsebahat-0 busramm233142 25-27 arası aynı o şekildeydim daha sonra ağırlaştıkça başka sıkıntılar çıkıyor
busramm233142 YyyyYasemin benimde erkek bebek evet diğer oğlumdada oldu ama son zamanlar artık şuan için çok erkendi ve bu seferki çok şiddetli
Ecemmnaz Bende 22 deyim, sol bacağım özellikle gece kıvırıp yatsam tutuluyo uzatıp açamıyorum. Açık yatsam kendime çekemiyorum inanılmaz ağrıyor yürürken de hafif magnezyum kullanıyorum ama fayda yok şuan :/
busramm233142 Ecemmnaz Ecemmnaz bende canım bende kullanıyorum ama fayda yok artık ördek gibi yürüyorum oda zoraki ağladım resmen 2 gün önce hüngür hüngür resmen sudan çıkmadım sıcak su döküp birax rahatlama geliyor ama gene başlıyor
busramm233142 Ecemmnaz bilemiyorum valla bacakları kaldıracak gücüm yok ki spor yapayım 🥲 imdatttt diye bağırıp çağırıp ağlayasım var gece bir yatayım gözümü açayım aralık ayı gelmiş olsun artık doğum yapayım