kbr0606 Sat a göre 8+6 iken,bugün ultrason da 5+6 olduğunu söyledi doktor.kalp atısı da duyamadık,haftaya tekrar gel dedi.bu durum normal mi🥺
Havin49_ kbr0606 bence değil cnm 2 hafta ve sonrası gelişim geriliği ve bebeğin haftası daha çok küçük sağlıklı olacağını pek düşünmüyorum hakkınızda hayırlıs olsum
ozlem889 kbr0606 3 hafta fazla ama daha önce gittiniz mi kese vs ne zaman gördünüz geç döllenme ihtimali de olabiliyor bazen
kbr0606 ozlem889 10gün önce gitmiştim kese vardı bebek içinde minicikti,bugün tekrar gittim 10g0n önceye göre az bi büyüme var ama kalp atışı yine duyamadık.haftaya tekrar gidicem
Minikkkk_0 kbr0606 ben mesela ilk devlete gittim sat göre 1 hafta geri çıktı özele gittim satla aynı çıktı özellerin makinesi daha yeni olduğu için herşey çok çok daha iyi oluyor ama bi hafta sonra devlette de artık sata göre doğru tarih çıkıyordu hani isterseniz doktorunuza gidersiniz yine aynı derlerse bide özele muayene olursunuz
kbr0606 Minikkkk_0 bende öyle düşünüyorum,haftaya doktoruma gidip ardından özele gidicem inşallah, 3 hafta çok uzun bi fark,inşallah her sey yolundadır:(
Minikkkk_0 kbr0606 yani sıkmayın canınızı devlette sadece kese gözükmüştü özelde bebeği gördüm kalp atışı duydum içim rahatladı sonra bulantılarım başladı devlete gittim bebeği göremediler kalp atışı duyamadılar hastene raporlarımla bile gebeliği belşrlenmemiş yazıyordu ama halbuki ben bebeğimi görüş kalp atışını duymuştum çok üzülmüştüm o zaman
kbr0606 Minikkkk_0 allah Allah çok garip,özele kesin gitmeliyim,umut oldunuz bana tesekkur ederim,bu bir hafta zor geçeçek
Minikkkk_0 kbr0606 inşallah herşey çok gğzel sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla tam zamanında bebişlerimizi kucaklarımıza alırız haber bekliyorum sizden mutlaka ☺️