meliiissss Kızlar iyi akşamlar 🌸 Hamilelik, doğum ve bebek bakımıyla ilgili okuyupta memnun kaldığınız kitaplar var mı? Birkaç tane çok bilinen kitap buldum ama belki farklı önerileriniz varsa diye sizlerede sormak istedim 🩷🩵
Busraaaakkk meliiissss Şu an “bebeğimi beklerken beni neler bekler” okuyorum ama biraz sıkıldım bende kitap arayışındayım 🤩
Alexandra_grekova meliiissss ben şimdiden otuz milyon kelime- dr dana suskind in kitabını okudum. Çok güzel anlatıyor . İnternette online kitap olarakta vardır sanırkm
BCNU meliiissss Bilinçli bebek-Aletha J. Solter, otuz milyon kelime- Dr.Dana Suskind, Bebekler ne ister- Dr. Elif Pınar Çakır, Doğal anne-Prema Sundari, Tuvalet iletişimi-Evren Bay Şengül Çok kitap okudum da bunlar en beğendiklerim
meliiissss Busraaaakkk ay evet buda çok bilinen ve sürekli gördüğüm kitaplar arasındaydı 🤗 akıcı mı değil kitap ya da fazla detay mı veriyor neden sıkıldınız acaba 🥰
Busraaaakkk meliiissss çok kalın 😁 içerik çok güzel ama , sanırım bitiremeyecekmişim gibi olmaz sıktı biraz gibi o yüzden ay ay okumaya devam ediyorum
Busraaaakkk meliiissss Öyle daha verimli oluyor. Bundan sonra da “ mahallenin en mutlu bebeği” isimli kitabı almayı düşünüyorum onu da çok öneren olmuştu bi bakabilirsin