Meliss- Miracle_1 🥹yaa hadi inşallah güzel sonuclar alırsınızzz😍 ben 30 eylülde yapıp negatifi görünce şimdi cesaret edemiyorum 😂 belirtiniz var mı?
Miracle_1 Meliss- bende korkuyorum o yüzden ama çok şiddetli göğüs hassasiyetim var arada da kasık ağrım oluyor bakalım inşallah adet olmazsam evde test yapmaya çekiniyorum 😊
Meliss- Ayca517 ayy canımm var gibiii🥹inşallah Allah gönlüne göre versin😍 ben cesaret edemiyorum ya 30 eylülde 6 gün kala yapmıştım gerçi biraz erkendi ama negatif gördüm şimdi de korkuyorum hafif kasık ağrım var..sizin belirtiniz var mı?
seedagungorr Ay ben sol kasık ve bel ağrısı olunca şüphelendim yaptım bugün pişman oldum negatif çıktı 🥲 halbuki 2-3 gün önce lekelenmem de olmuştu 😅 6 sını bekliyorum o gün regl olmazsam direkt kan vermeye giderim 🥹
Meliss- seedagungorr yaaa🥹🥹inşallah tutmuştur ve güzel sonuçlar alırsınızzz😍 bende hiç lekelenme yok ama hafif kasık ağrısı var regl olacak gibi… test yapmaya korkuyorum 😂😂
seedagungorr Meliss- olumsuz olunca insan iyice stres oluyor yapmamak daha iyi 😂 Umarım mutlu haberler alırız 😍❤️
Meliss- sseymamoms 🥹umutsuz olmalıyım inşallah güzel sonuçlar alırız bende sanırım pazar sabah yapacağım 😂🥲
superstar_00 sseymamoms bir Ebenin günlüğündeki Ebru Hanım bana demişti ki yumurta çatlamasından 17 gün sonra test yap.
sepselin Ben 2-3 ekim sanıyordum batı meğerse 5 ekimmiş yanlış saymışım. Bu sabah prodoctor yapmıştım negatif çıktı ama zaten 5 gün varmış bakalım gününü beklicem bugün negatif olunca çok üzüldüm
Meliss- sepselin bende 6 gün kala yaptım sonra pişman oldum negatif görünce daha da ellemedim😂😂 Pazar günü yapayım diyorum bakalım gerçi bizim ilk denememizdi bu ay belkide tutmadı …
sepselin Meliss- yaa bizim de ilk denememiz 🙏 evet ben de pazarı beklicem aceleye gerek yok üzülüyoruz sonra🤣
Meliss- sepselin ayy aynıyızzz🥹🥹 ovulasyon testi falan da bilmiyordum ben bu arada yapmadım ya uygulamadan takip ettiğim yumurtlama dönemi zirve günü 19 ve 20 eylülde oldu sadece bilmiyorummm çok kafam karışııkk 😂 sürekli düşünüyorum oldu mu olmadı mı acaba diye 🫠