rabiayldrm Ayca517 Yumurtlamadan tam 10 gün sonra bu kadar silik çıkmıştı ve kan verdiğimde değerim 9 du Sizin de var gibi hayırlı olsun kan verip kesinleştirin🌸
Ayca517 Bat 6 ekim gosteriyor agustosta kimyasal gebelik gecirdim onun oncesinde bir kayip, 3. Dk itibariyle cok cok silik belirmeye basladi suya da tuttum gecmedi fakat kuruma gibi duruyor emin olamadim 🤦♀️
efnanss Ayca517 aynı durumdayız şuan bat 6 ekim awox prodictor silik çizgi ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunuz karar veremedim bende
Ayca517 isimsiz19 emin olamadim daha erken gibi geldi ama iki gundur agzimda tuhaf bi tat bir de gogus agrisi olunca seytan durttu bi yapiyim dedim😂
Ayca517 Irem198 daha regle var olmazsa iki gun sonra bir test daha yapayim bari teskkur ederim insallah vardir😍
isimsiz19 Ayca517 ahahah gebe kalana kadar hey ay test yapan ben gruptan ayrıldı😂Birkere tam test yapıcakken regl oldum yinede yaptım testi ahwlwmdkwm Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu nasip etsin🙏🥹 Sanada Ayça en güzel hayırla sağlıkla bu ay bebişini öğrenirsin inşallah🙏🧚♀️
Ayca517 Irem198 yaa gercekten mi cok erken yakalamişsınız sağlikla gelsin insallah o zaman bende mi vereyim bilemedim🥲
Ayca517 isimsiz19 kiz Allah iyiligini versin valla🤣 yaa insallah canim dualarin icin tesekkur ederim Allah hepimize bu ay guzel haberler nasip etsin insallahhh 🤲🤲🤲❤️❤️❤️
Ayca517 Elfksogl ya benim agustosta dusugum oldu 16 gun surdu sonra eylulde 8 gun surenbir reglm oldu kullandigim takvime gore 6 ekim gosteriyor pzartesi yani, 28 gunde bir regl gorurdum normalde ama iki aydir bir tuhaf oldu o yuzden 6 sini baz alarak yaptim testi
Ayca517 Irem198 neyse ben bekleyeyim o zaman erkenden bakarsam bir de iki gune bir kan vermesi var bu isin😂
isimsiz19 Ayca517 ya sonra Rabbim banada o duyguyu nasip etti çok şükür ama sende var gibi hissettim test yapmaya devam et regl günü kan ver birde iki günde bir kan vermekle uğraşma 🙏
Ayca517 Irem198 oyy canim daha cok yeni insallah duyarsin kucagina da alirsin sag saglim canimm isteyen herkese nasip olsun insallah🤗🤗🌸
Ayca517 isimsiz19 insallahh canim benim cok sagoll seninde gozun aydin insalah sag salim alirsin kucagina 🤲🤲 evet beklerm ya pazartesiye kdr bakalimm insallah yuzum guler bu defa