seniseviyorumallahim
Sanki beni anlatmışsınız ama ben sizin çalışmayan versiyonunuzum. Birde meslek farklı tabi😆
Size söyleyeceğim tek şey içinizden geleni yapın söylemek istediğinize söyleyin istemediğinize karnınız çıkana kadar söylemeyin.
İnsanlarım gözü göz değil ben bunu anladım banada neler dediler. Ağzını açan gözümü yumuyorum resmen tersliyorum direk cevabım şu yanlış anlamada sanane??? Sen misin babası sen misin annesi sen mi bakıyorsun yoksa?
Benim rahatım yerinde eşim istiyor ben istiyorum herkes kazamı dıyor ne kazası ya kaçıncı yüzyıldayız kazaya inanmıyorum ben böyle bişey yok!
Spirali kayan oluyor tutmayan oluyor tamam ama bana yok geri cekılme yaptık, yok prezervatıf yırtıldı, yok ertesi gün hapı aldım felan diyetek gelmesin!
Hıkaye hem yapacaksın he korunmayacaksın sonra kaza??
11 senelık evlıyım hem eşim korundu uzun yıllar mılletın nasıl yırtılıyor ben delik yapsam iğneyle anlar yani.
2 yılda ben spiralle korundum.
Oyle kaza yok cahil insanlar değiliz artık ınanmıyorum uçkurunu tutamayan kaza demeyecek!
Her ne ise anası ıster babası ister kimseye açıklama yapma zorunda değilsiniz. Hatta doğal hakkınız direk tersleyin sizin mahremınız o cocuk kımseye laf demek düşemez!
Bu konuda bende aşırı sinirliyim. İnsanların gözü göz değil isteyerek yaptık 3. Ye hamıleyım butun hevesımı kacırdılar neler gectı basımdan gözü olanın , kötü söz edeninde allah bildiği gibi yapsın.
Ben mesela dıyorumki bana aa yapılırmı 3 cocuk ne gerek var cart curt dıyene kocam bakıyor ıstyor senınkı ıstemıyorsa sen yapma dıyorum🤣 öyle hakettıklerı cevap bunlar yani. Kimseyi bağlamaz benım çocuklarım bakan herkes ıstedıgını yapar bakamayan yapınca tek kızıyorum bırde kaza dıyorlar allahım.
Neyse hıc sıkmayın canınızı güzel düşünün güzel geçirin öyle ozlemişim hamılelıgı hayalımde 3 tü rabbim sağlıkla kucagımıza versin fesatlarda ötede dursun🙏