esrskr Cocuguma 8 haftalık hamileyim ilk hamilelikte 28. Haftada ve doğumdan sonra uyuşmazlık iğnesi yapıldı 2. Gebeligimde kanama olduğu için iğne yapmaya gittim ama test yapıldığında indirect coombs pozitif çıktı ve doktor detaylı tahlil istediğinde antikor titresi 1,33 çıktı ve bu oranın çok yüksek olduğunu bebeğin anemi olacağını söyledi bu durumu yaşayanlar ve çocuğunu sağlıklı kucağına alan var mi
badeki esrskr benimle esiminde kan uyuşmazlığı var ilkte iğne yapmadım maalesef ama 2. Çocukta mutlaka yapın dediler yoksa çocuk engelli olur dendi 28 haftamda uyuşmazlık ignemi vuruldum doğumdan sonra da vuruldum kalcadan
mervesdoruk esrskr benimde ilkde yaptırdımda iğne 2 cide gene yaptırcam. Mı bilmiyorum 7 haftalıgım bende
kubos_ esrskr bizde de kan uyuşmazlığı var 32.hftadayz 28.haftamda bende yaptırdım iğneyi ama benim indirekt coombs negatif çıkmıştı
Karanfill esrskr titre yüksek olduğu için transfüzyon işlemi uygularlar bebek büyük ihtimalle babanın kan grubunu aldı.
esrskr badeki benimde normal gitseydi böyle olacaktı ama kanama olduğu için erken haftada uyuşmazlık iğnesi yapılması gerekti
esrskr mervesdoruk kanama olursa kaçıncı haft olursa olsun iğne yapılır ama kanama olmazsa 28. Haftada ve doğumdan sonra yapılıyor
selininannesi1609 Bizde de var ilkinde 28 de yapıldı şuan ikinciye hamileyim kanama olduğu için iğne yapıldı ama o dediğiniz testlere fln bakıldı mı bilmiyorum öyle bir şey diyen olmadı
esrskr selininannesi1609 benim indirect coombs pozitif çıktığı için doktor daha detaylı bakalım kanın etkilenmiş mi dedi ve sonuçta kanama sonucu etkilendiğini soyledi
Karanfill esrskr evet bebeğe anne karnında kan verecekler. Üniversite hastaneleri böyle konularda daha ilgili oluyor size tavsiyem
esrskr mervesdoruk uyuşmazlıktan dolayı kanama olmuyor gebelikte ilk haftalar kanama vs oluyor normal aslında ama kanama olduğu sürece 72 saat içinde iğneyi vurdurmaniz gerekiyor
leylaaa121212 Ben 2.çocuğuma hamileyşm ilk çocuğum benim kanımdan dı bir sorun olmadı doğunca bunda da kanaman olursa hemen gel dediler bi sorun olmadı 13. Haftamdayım 20. Haftalarda iğne vurulacak inşallah bi sorun olmaz bunda da