Merveykar 5 haftalık hamileyim henüz doktora gitmedim 6. Haftada gitmek istiyorum kalp atışlarını duymak için. Herhangi bi folik asit vitamin kullanmıyorum. Sizce kullanmalıym ? Doktora gitmediğim için kullanamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Aydan95 Merveykar 5 hafta 3 gun. Benim doktorum folik asite hemen basla dedi. Hafta sonuda ultrasona giricem. Pazartesi ogrenmistim.
ozgeoner Merveykar bence başla canım bende o hafta da gittim benim durumum başkaydı safra kesede taş vardı nasıl bir yol izleriz diye 5+0 haftalık gittim kese göründü hemen folik asit başladı
Minasuu22 Merveykar canım hemen eczaneden aktif folat formu olan bir folik asit başlamalısın Allah korusun eksikliğinde ağır anomaliler meydana geliyor
edaabykl Merveykar folik asit basla dicek cogu marka icerihi ayni zaten hatta devlet hastanelerindde anlasmali oluyo genelde onu işaretleyip veriyo sana al kullan banada olr yapti
Aydan95 Kitii kisiden kisiye degisiyor, ben 2 gebeligimde hic regl agrisi yasamadim. Ilk aylarda bile. Ama kardesimde regl olucam agrisi vardi olmadi hamileymis. Hakkinizda hayrlsii
ylnydgd Kitii ağrı düzenli değildi ama mesela bir sabah şiddetli ağrıyla uyanmıştım sonra geçmişti sabit değil gidip geliyordu. 5 gün kala test alıp öğrendim