777ugurum Kızlar açlık tokluk şekerine baktırsam ona göre şeker yüklemesine karar versem diyorum. Ama sağlık ocağındaki hemşire açlık tokluka baktırırsan yükleme yaptırmana gerek yok demişti. Ne alaka anlamadım.
beyzzsenturkkk 777ugurum bende bu şekilde yaptım şeker yüklemesi yaptırmadım açlık tokluk baktırdım sadece yeterliydi
canannnblbll 777ugurum doktorlar öyle yapmayı önermiyor, bence şeker yüklemesini yaptırın neden yaptırmak istemiyorsunuz ki
pinkpuella 777ugurum doktorum bana açlık tokluk baktırıp sorun yok diyorlar ama şeker olup olmadığı anlaşılmıyor dedi eğer varsa ciddi sorunlara sebep olabilir dedi o yüzden ben yaptırdım
hulya10 777ugurum ilerleyen aylarda plasentadan salgılanan hormonlar insülin direnci oluşturabiliyor düzenli olarak açlık tokluk baktırmanız lazım yani
beyzzsenturkkk 777ugurum hiç bir fikrim yok ama bende bişey çıkmadı kızım hep 2 hafta önde gidiyordu bana hep şekerin var dediler ama asla şekerim yoktu emindşm yükleme yaptırmadım açlık tokluk baktırdım yoktu
hulya10 777ugurum şeker yüklemesi yaptırdım çıkmamıştı 33. Haftadayım arada kendim ölçüp dengelemeye çalışıyorum sabah sandviç yemiştim bir saat sonra ölçtüğümde 190 gördüm sadece şeker yüklemesi de yeterli olmuyor sanırım
Pofidik123_ 777ugurum hastanede de aynısını yapıyorlar aç tok bakıyolar gerekirse yapıyorlar istemezsen yine yapmazlar şeker yüklemesini diye düşünüyorum ama canım şeker yüklemesi diye geçiyo bişey yüklemiyorlar şeker var mı yokmu ona bakıyolar