Gmzle Kızlar 9+4 um agzimada sürekli ne yersem yiyeyim geçmeyen çok acımsı igrenc bi tat var bu ne zaman geçiyor o tat yüzünden daha çok midem bulanıyor helppp ne iyi geliyor
Eren1 Gmzle aynı durumdan bende müzdaribim inanki yemek yiyemıyorum daha 8 hqftalığım herşey acı gelıyor tiksiniyorum yanıyor mıdem ne yapacaz ya kuzum
klncbebek Gmzle malesef hiç bişey geçirmiyor kendi kendine geçiyor bir süre sonra 12. Haftada geçti o kötü tat ama mide bulantıları son hız devam ediyor
Eren1 Gmzle evet bunyüzden yüzüm çöktü hemen hallim kalmıyor ne yesem tiksiniyorum affedersin titiriyor içim böyle irkiliyorum mıdem e vuruyor acı metalik tat malesef
Ahsen21 Gmzle maalesef canım ne yapsanda geçmez bol su iç iyi geliyor ama bişey yedikten sonra devam ediyor ben 26. Haftadayım 24. Haftamdan sonra olmamıştı bende
Ahsen21 Gmzle yudum yudum içmeye çalış bir bardağı tek seferde içme vlla ben o haftalarda sırf serumla beslendim Allah yardımcın olsun cnm☺️
vanilya_kokusu_ Gmzle zamanla geçiyor o tat benim de vardı 14+3 um şuan midem bulanıyor ama o tat gitti biraz