Snowel @ValideSultan @dorikus bir de hanımlar 40 yaş üstü olunca normal kadın doğum doktoru bakıyor mu yoksa perinatolojiye mi gönderiyorlar?
Elatalay nilsumm ikili test yaptrdiniz mi risk cikti mi 35 yasindaym ikili test icin gittm daha yapmadan yuksek risk cikicak haberin olsun dedi yarin sonuclarimi alip gostericem korkuyorm
Meridaily Elatalay ben 34 yaşındayım. Ultrason bulguları normal çıktı çok şükür ama haliyle yaş riski çıktı. 30 yaş üstü herkese yaş riski çıkıyor 🥴 içinizi ferah tutun, ultrason bulgularınız nasıl? inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🤲🌺
nilsumm Elatalay Yok yaptırmadım hiçbir test doktor ultrasonda bebek sağlıklı hiçbir sorun yok dedi 🐣
Elatalay Meridaily ense kalinligi burun kemigi cok sukur normal onlar sagol canim icim ferahladi artk fetal dna icin mi korkutuyolar illa yapin diyip hemen brosur tutusturuyo dojtorlar elimize.bakalim yarin ne dicek
Snowel Elatalay çok haklısın fetal dna artık ticari bir iş oldu ilk bebeğine hamile olanlarda tecrübesiz ve korkuları olduğu için hemen kabul ediyorlar tıpkı benim gibi:)
dorikus İkilinin riskli çıkacağını bildiğim için direk fetal dna yaptırdım ben zaten 35 yaş üstüne fetal öneriyoruz dedi dr normal dr bakıyor
Elatalay Snowel dusun daha masaya yatarken yasimi sordu riskli cikixak dedi sonuc 2 hafta sonra cikicak dedi ama brosuru verdi
Snowel Elatalay üniversite hastanesi yapıyormuş diye duydum.Bir de benim daha çpk yeni 4+3 üm sadece folik asit kullanıyorum henüz doktora gitmedim bunun dışında takviye kullanan var mı ben normalde d3 damlada kullanıyordum ama bıraktım şimdi